Nieuw
HY2-15Reversing schakelaar: 380 V 220 V 15A lzx

HY2-15Reversing schakelaar: 380 V 220 V 15A lzx

k7283

€11.91

-0.62

€12.53

-4 %

Nieuw product


Model: HY2-15
naam: omkeren schakelaar
conventionele verwarming stroom: 15 een
bescherming grade: IP20
vermogen: 30 w
nominale stroom: 7 een
PAKKET OMVAT: 1 * omkeren schakelaar
verzendkosten
Voordat u de betaling, moet u ervoor zorgen uw adres overeenkomt met het adres dat u wilt verzenden naar ons. russisch koper Moet volledige naam te schrijven. brazilië koper moet ons het aantal cnpj cpf nummer Na volledige betaling is ontvangen en ontruimd, uw punt zal zo snel mogelijk worden verzonden. Over het algemeen, levertijd is 15-40 dagen . maar brazilië kost meer dagen, levertijd is afhankelijk van de douane en de post verzendkosten. Invoerrechten, belastingen en de lasten zijn de koper verantwoordelijkheid. Neem dan contact op met uw land douanekantoor om te bepalen wat deze extra kosten zullen voorafgaand aan het bieden/kopen.
terug beleid We zijn toegewijd om u de beste klantenservice te bieden. Als om welke reden u niet tevreden bent met de aankoop van een, neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen met een snelle oplossing. We willen vestigen het even welk probleem op een vriendelijke manier. We willen ervoor zorgen dat u tevreden bent met ons product. Als om welke reden u wilt om het item terug te keren, contact met ons op binnen 14 dagen vanaf de datum van levering. Alleen ongebruikt, originele staat en onbeschadigd item kan worden gekwalificeerd voor een terugkeer. Koper is verantwoordelijk voor terugkeer het verschepen kosten.
feedback Ons doel is zorgen voor een uitstekende kwaliteit van het product en aangename winkelervaring. Als u tevreden bent met ons product en service, te verlaten gelieve ons positieve feedback en 5-sterren tarief. Te versturen gelieve ons voor het verlaten van een 1 of 2 ratings, neutrale of negatieve feedback of open een geschil. We begrijpen de zorgen en frustraties u zou kunnen hebben, en zullen ons streven om de problemen op te lossen. Geef ons de kans om eventuele problemen op te lossen. Dank u voor uw bezoek!

Tags: Goedkoop HY2 15Reversing schakelaar: 380 V 220 V 15A lzx, Hoge Kwaliteit HY2-15Reversing schakelaar: 380 V 220 V 15A lzx, Chinese Schakelaars Leveranciers

Kleur White
Aritkeltype Schakelaars
Modelnummer HY2-15
Garantie 1 year
Schakeltype Universele Schakelaar
Certificering CCC

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten