Ovale Rvs Soap Kitchen Bar Wegwerken Geur Remover Magic Zeep Ui Ruikt Keuken Gadget Tool

k6591

€1.07

-0.49

€1.56

-31 %

Nieuw product


Kenmerken:
Werkingsprincipe:
De roestvrij staal materiaal is gewreven met het object door de speciale slijpen oppervlak, en de vrijgegeven ijzerionen combineren met de geurmoleculen bereiken effect van het verwijderen van geur.
Specificaties:
Materiaal: roestvrij staal
Implementatie van kwaliteitsnormen: food grade
Neutrale olie: ≤ 12
Toepasselijk huid: algemene purpose
Werkzaamheid: wegwerken geur
Maat: 65*45*16mm/2.56*1.77*0.63"
Netto gewicht: 32g
Gebruik methode:
1. wrijf de handen op de zijkant van de stalen zeep, en spoelen met de living water voor 30-60 seconden. Verwijder alle soorten geuren en hebt geen detergenten.
2. pack een natte handdoek (of soak half van de stalen zeep in een water kom) kan ook worden gebruikt als een koelkast deodorant, kan ook worden geplaatst in de keuken, toilet deodorant;
3. opmerking: Gelieve niet branden, kokend water, gewelddadige demontage en directe wrijving servies, enz., kan een stuk van natte handdoek wassen servies of half onderdompeling met servies voor een periode van tijd, live water wassen, kunt u verwijder de geur van servies;
4. het kan absorberen en ontleden de giftige gas moleculen zoals formaldehyde in de decoratie kamer, soak half van de liefde staal zeep in het water kom, en zet het in de decoratie kamer.
5. verwijder de geur van het huisdier nest, soak half van de liefde staal zeep in een water kom en plaats het in de buurt huisdier nest.
6. kan verwijderen oksel osmidrosis en wassen het lichaam met natte handdoek wanneer baden.
7. kan verwijderen zweetvoeten en wassen natte voeten met natte handdoek.
8. het kunnen de meeste van de geuren, zoals geneeskunde, desinfectie water, bankbiljetten, benzine, diesel olie, etc. het moet worden gebruikt in combinatie met water.
Opmerkingen:
1. vanwege de verschillende monitor en licht effect, de werkelijke kleur van het item iets afwijken van de kleur zien op de foto's. Dank u!

Tags: Goedkoop Ovale Rvs Soap Kitchen Bar Wegwerken Geur Remover Magic Zeep Ui Ruikt Keuken Gadget Tool, Hoge Kwaliteit Ovale Rvs Soap Kitchen Bar Wegwerken Geur Remover Magic Zeep Ui Ruikt Keuken Gadget Tool, Chinese Sponzen & Schuursponsjes Leveranciers

Merknaam SANGEMAMA
Gebruik Keuken
Eigenschap Stocked,Milieuvriendelijk
Materiaal Roestvrijstaal
Modelnummer Magic Sponge Soap
Material stainless steel
Neutral oil Less than 12
Applicable skin general purpose
Efficacy eliminating odour
Size 65*45*16mm/2.56*1.77*0.63"
Net weight 32 g

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten