Huisdier Geweven Stro Huis Hamster Nest Hand-geweven Gras Cottage Kooi Voor Kleine Dier Cavia Vogels Nest Gras opknoping Huis

k5883

€3.78

-2.52

€6.30

-40 %

Nieuw product


Product Beschrijving:
Item Type: Kleine Huisdier Nest
Materiaal: Water Gras
Kleur: Gras Kleur
Feature: Duurzaam
Doelgroep: Kleine Dieren
Lengte: 4.72 "/12 cm
Breedte: 3.94 "/10 cm
Hoogte: 10.24 "/26 cm
Kenmerken:
1. materiaal: de nest keurt de natuurlijke water gras te weven, die is van hoge kwaliteit en niet giftig, en de producten zijn slip te kauwen en onschadelijk voor kleine huisdieren.
2. handig: het is uitgerust met een warme katoen mat, die is afneembaar en toegankelijk te wassen, en het is schoon en hygiëne.
3. beschikbaar voor Alle Seizoenen: het kan houden kleine huisdieren warm bij gebruik van de warm mat, en u kunt het ook gebruiken enkele voor zomer, dat is cool en comfortabel.
4. interessant: het item is een bed en is ook een schommel speelgoed voor kleine huisdieren, die kan laten ze zich ontspannen en veilig, en het kan toevoegen plezier aan hun leven.
5. firm: vanwege de zware haak en duurzaam kettingen, het kan opschorten in kooien stevig. U hoeft niet te zorgen dat het zal vallen down plotseling wanneer de kleine huisdieren zijn slapen in het.
Pakket Omvat:
1 x kleine huisdier nest
Opmerkingen:
1. staat u 1-3 cm verschil als gevolg van handmatige meting en 3-5g voor het verschil tussen verschillende kleuren.
2. vanwege het scherm verschil, kan de kleur een beetje verschil van wat je verwachten, staat u het.

Tags: Goedkoop Huisdier Geweven Stro Huis Hamster Nest Hand geweven Gras Cottage Kooi Voor Kleine Dier Cavia Vogels Nest Gras opknoping Huis, Hoge Kwaliteit Huisdier Geweven Stro Huis Hamster Nest Hand-geweven Gras Cottage Kooi Voor Kleine Dier Cavia Vogels Nest Gras opknoping Huis, Chinese Tubes & Tunnels Leveranciers

Modelnummer Pet Nest
Materiaal Water Grass

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten