Nieuwe hot hogedrukreiniger car cleaning tool spuitpistool auto interieur stomerij machine Tornado schoonmaken pistool Schoonmaken de kloof

k4028

€20.56

-3.91

€24.47

-15 %

Nieuw product


De traditionele lucht pistool kan alleen blow de waterdruppels op het oppervlak wanneer het voertuig is droog. Het water in de kloof van de auto is niet gereinigd. Na de eigenaar drives de auto weg, het water druppels zal, de auto is niet schoon!
Nu, de tornado lucht gedroogd gun gebruikt de puls druk rotatie functie breiden de luchtuitlaat, en de werkbereik en vaardigheid zijn sterk verbeterd!
Interieur reinigingsmethode:
Na reiniging de luchtpomp met een goede reiniging oplossing, het is genoeg om het interieur van de auto. Na reiniging, veeg het met een handdoek en schoon het als nieuwe.
Product beschrijving:
Het kan blazen de hiaten die moeilijk te vegen, zoals auto haar zetels, auto lederen zetels, instrument panelen, deurpanelen, stuurwielen, tapijten, vloermatten, dak loodsen, motor oppervlakken, band oppervlakken, en hub oppervlakken.
Vooral voor de onderdelen die moeilijk te schoon in gewone tijden, het effect is bijzonder duidelijk. Bijvoorbeeld: de naad tussen de stoelen, de naad tussen de tapijten, de naad tussen de deur bead en het tapijt, etc.
Grootte: 130*300*260mm
Gewicht: 1000g
Luchtdruk: 6-9.2 kg druk
Bedrijfstemperatuur: 10-40 °
Vloeistof: neutrale (speciale oplossing)

Tags: Goedkoop Nieuwe hot hogedrukreiniger car cleaning tool spuitpistool auto interieur stomerij machine Tornado schoonmaken pistool Schoonmaken de kloof, Hoge Kwaliteit Nieuwe hot hogedrukreiniger car cleaning tool spuitpistool auto interieur stomerij machine Tornado schoonmaken pistool Schoonmaken de kloof, Chinese Sponzen, doeken & Borstels Leveranciers

Merknaam BU-Bauty
Aritkeltype Sponges, Cloths & Brushes
Speciale eigenschappen car cleaning
Artikelgewicht 1000g
Artikelhoogte 300mm
Artikelbreedte 130mm
Artikellengte 0cm
Materiaaltype alloy
Artikeldiameter 0cm

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten