1 st Gezichtsverzorging Dubbele Hoofd Gebogen Rechte Mee-eter Pincet Anti Slip Rvs Acne Pincet Naald Removal Tool

k3487

€0.77

-0.14

€0.91

-15 %

Nieuw product


Product kenmerken:
Dubbele kop ontwerp
Geschikt voor: acne, acne, mee-eters
Product parameters:
Materiaal: Roestvrij staal
Size: 10 cm
Conversie: 1 cm = 0.39 inch/1 inch = 2.54 cm
Paklijst: 1 x Acne pincet
Opmerking:
1. vanwege de verschillende monitor en licht effect, de werkelijke kleur van het item iets afwijken van de kleur zien op de foto's. Dank u!
2. staat u 2-3% meten afwijking als gevolg van handmatige meting.
shippment
wanneer je een order, kies een verzendmethode en voor de bestelling inclusief de verzendkosten. we de items binnen 3-5 dagen uw betaling is voltooid.
let kopers verantwoordelijk voor alle extra douaneheffing, makelaarskosten, rechten, en belastingen bij invoer in uw land. deze extra kosten kunnen worden verzameld op tijd van levering. we niet terugbetalen verzendkosten voor geweigerde zendingen.
de verzendkosten bevat geen import belastingen, en kopers verantwoordelijk voor douanerechten .
returns
wij betalen u als u de items binnen 15 dagen uw ontvangst van de artikelen voor elke reden. echter, moet de koper ervoor dat de items zijn geretourneerd in originele voorwaarden. als de items zijn beschadigd of verloren wanneer ze geretourneerd, de koper verantwoordelijk voor dergelijke schade of verlies, en we zullen niet geven de koper een volledige terugbetaling. koper moet proberen om een claim met de logistieke bedrijf om de kosten van schade of verlies.
de koper verantwoordelijk voor de verzendkosten om de items.
fabrieksgarantie en maintenance
wij bieden de 1-month gratis vervanging. kopers kan voor een vervanging binnen 15 dagen uw ontvangst van de product. de koper dient het product in de originele voorwaarden ons en moeten de verzendkosten voor retourzending.
We bieden ook 12-month gratis onderhoud. de koper dient het product in de originele voorwaarden ons en moeten de verzendkosten voor retourzending. als een onderdeel nodig worden vervangen, de koper moet ook betalen voor de kosten van de onderdelen te vervangen.

Tags: Goedkoop 1 st Gezichtsverzorging Dubbele Hoofd Gebogen Rechte Mee eter Pincet Anti Slip Rvs Acne Pincet Naald Removal Tool, Hoge Kwaliteit 1 st Gezichtsverzorging Dubbele Hoofd Gebogen Rechte Mee-eter Pincet Anti Slip Rvs Acne Pincet Naald Removal Tool, Chinese Gezicht Huidverzorging Gereedschap Leveranciers

Merknaam Jiauting
False Eyelash Craft Machinewerk
Modelnummer 1 x Acne tweezers
grootte 1 x Acne tweezers
Type Blackhead Remover
Plaats van herkomst China
Materiaal Stainless steel

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten