Nieuw
Hoge Kwaliteit Voorkant Camera Module Onderdelen Vervanging Voor Sony Xperia C6/Xperia XA Ultra

Hoge Kwaliteit Voorkant Camera Module Onderdelen Vervanging Voor Sony Xperia C6/Xperia XA Ultra

k13014

€7.78

-1.37

€9.15

-14 %

Nieuw product


Descripton
1. hoge kwaliteit front camera voor Sony Xperia C6/Xperia XA Ultra
2. vervang uw gebroken of onwerkbaar item met een nieuwe.
3. elk item is gecontroleerd en in goede staat voor verzending.
4. professionele installatie wordt sterk aanbevolen. We zullen niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan uw mobiele telefoon/mobiele telefoon die u kan tijdens de veranderende van vervangende onderdelen.
Algemene Compatibel met Voor Sony Xperia C6, Xperia XA Ultra Types Front Camera
Foto's
Verzending 1. China Post Gewone Small Packet Plus Kan alleen worden getraceerd in China en geen gedetailleerde tracking informatie in uw land. 2. EMS, DHL, UPS, TNT of Luchtpost voor verzending methode zijn verstrekt. 3. Gratis verzending: Gratis verzending te selecteren countries & verschillende verzending manier. Controleer de Verzending en Verpakking lijst voor details. 4. Levertijd: EMS, UPS, DHL, Fedex en TNT: 3-7days. In zeldzame gevallen, de strikte eigen vrije ruimte wordt de levertijd een beetje langer, wees geduldig. 5. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen, vertragingen of andere zaken die de verantwoordelijkheid van de lijndienst. 6. Eventuele invoerrechten of vergoedingen zijn de kopers verantwoordelijkheid. 7. Controleer uw ADRES zorgvuldig bij het verwerken van bestelling. 8. Gerust Contact met ons vragen, bieden wij u bevredigend antwoord.
Rechten en Belastingen 1. Meest producten zijn onderworpen aan de betaling van invoerrechten (bijvoorbeeld in de U. s.) of andere rechten, en andere kosten inclusief btw (BTW) of andere belastingen. Als deze zijn van toepassing, ze zal worden geheven en bepaald wanneer de zending is verwerkt door de toepasselijke douane agentschap in uw land. Controleer uw land import beleid te begrijpen en vergewissen de toepasbaarheid van en uw aansprakelijkheid voor dergelijke rechten of belastingen voor de producten u aankoop. 2. Alle toepasselijke rechten en belastingen, als een, zijn niet inbegrepen in de aankoopprijs van uw bestelling of transactie. Als ze brengen en zijn geheven, dan zijn ze uw (en niet onze of het product fabrikant of leverancier) zool en exclusieve verantwoordelijkheid, en wordt betaald door u rechtstreeks naar uw overheid of aan de koerier bedrijf, wanneer de producten geleverd. 3. Betaling van de hierboven genoemde rechten, kosten en belastingen zijn niet onze (of het product fabrikant of leverancier) verantwoordelijkheid. 4. Wij zijn niet verantwoordelijk voor elke verzending of douane vertraging aangezien dit buiten onze controle.

Tags: Goedkoop Hoge Kwaliteit Voorkant Camera Module Onderdelen Vervanging Voor Sony Xperia C6/Xperia XA Ultra, Hoge Kwaliteit Hoge Kwaliteit Voorkant Camera Module Onderdelen Vervanging Voor Sony Xperia C6/Xperia XA Ultra, Chinese Mobiele Telefoon Flex Kabels Leveranciers

Merknaam ipartsbuy
Modelnummer Front Facing Camera Module
Design Bar
Compatibel merk Sony Ericsson

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten