OLAF Micro USB Kabel 2.4A Geweven Snelle Lading USB Data Cord voor Samsung Xiaomi LG Tablet microusb Android Mobiele Telefoon USB Kabels

k22729

€0.97

-0.24

€1.21

-19 %

Nieuw product


Q1: Wanneer een koper laat een bericht, zal u deal met het in de tijd?
Natuurlijk, we zullen omgaan met het in een tijdig. Maar er zijn bericht bestellingen, in onze levering systeem zal automatisch worden geclassificeerd als aangevraagd bestellingen, moet worden verwerkt door de manager vóór verzending, als het niet een bijzonder belangrijk bericht, vul zorgvuldig, zodat het gemakkelijk is om vertraging de haar levertijd, en afval uw kostbare wachttijd voor levering.
Q2: Ongeveer kiezen meerdere kleuren
Wanneer u een verscheidenheid van kleuren van hetzelfde product, selecteer de juiste kleur in de winkelwagen, en eindelijk betalen samen. Niet selecteren slechts een kleur op een tijd en aankoop meer dan een hoeveelheid, en laat dan een bericht naar ons dat kleur 1 en kleur 2 nodig. Wij verplicht aan uw eisen voldoen, maar dit zal minstens uitstellen verzending voor 1-2 dagen. Want we moeten proces veel van dergelijke berichten elke dag, en dan gebaseerd op de vorige vraag, je weet waarom. om vertragingen in levering, we raden u bestelt zo nauwkeurig mogelijk.
Q3: Commentaar over dropshipping koper
We niet laat bestelling informatie over de prijs van de goederen in het pakket. Kiezen we de logistiek dat u geselecteerd bij het plaatsen van een bestelling. Dus onder normale omstandigheden, kunt u niet laat een bericht, zo niet om de levertijd te vertragen, zodat uw kopers besteden langer wachten voor ontvangst.
Q4: Ongeveer na salesI hebben niet ontvangen goederen nog. Wat moet IK doen?
Als de resterende levertijd is nog lang, wacht geduldig. Volgens onze ervaring, we gecontacteerd het postkantoor om de merchandise logistieke informatie wanneer de goederen ontvangst niet tijd uit. Het postkantoor zou toestaan ons te wachten. Dus, als u een dergelijke situatie, neem contact met ons op de tijd van ongeveer 1 week van de resterende ontvangst tijd. Wij regelen voor reissuance of terugbetaling. Voordat deze, gelieve niet het geschil. De tijd voor het geschil worden terugbetaald is zeer lang. Om uw belangen, neem contact met ons om het probleem voor u.

Tags: Goedkoop OLAF Micro USB Kabel 2.4A Geweven Snelle Lading USB Data Cord voor Samsung Xiaomi LG Tablet microusb Android Mobiele Telefoon USB Kabels, Hoge Kwaliteit OLAF Micro USB Kabel 2.4A Geweven Snelle Lading USB Data Cord voor Samsung Xiaomi LG Tablet microusb Android Mobiele Telefoon USB Kabels, Chinese Mobiele Telefoon Kabels Leveranciers

Lengte 0.25m cable, 1m cable, 1.5m cable, 2m cable
Compatibel merk Blackberry,Palm,Toshiba,HTC,Panasonic,Nokia,Sony,Motorola,SAMSUNG
Eigenschappen Omkeerbare
Merknaam olaf
Type Micro USB Cable,Micro USB,Cable USB,Mobile Phone Cable
Has Retail Package Nee
Product name Micro USB Cable
Length 1m
Material Woven
Feature USB Cable,Cable,Micro USB,Data Cable,Mobile Phone Cable
Compatible Models 1 Fast Charge Cable for Samsung Galaxy Note 6/5/4/3/J3/J5/J7/A3/A5/A7
Compatible Models 2 Phone Charging Cable for Xiaomi 1/2/3/4 Redmi 1s/4/Note 4x
Compatible Models 3 Mobile Phone Cables For Samsung Galaxy S7 S6 Edge sS5 S4 S3
Compatible Models 4 USB Cable for Xiaomi / Huawei / LG / Nokia Tablet
Compatible Models 5 Charging Cord for Samsung, Kindle, HTC, Nexus,LG,Xbox,PS4

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten