Nieuw
Open 60mm Vergroot 5700 Staal Base Horloge Terug Opener voor Waterdichte Horloges Horloge Reparatie

Open 60mm Vergroot 5700 Staal Base Horloge Terug Opener voor Waterdichte Horloges Horloge Reparatie

k6609

€106.52

Nieuw product


Dit is een van de beste horloge terug openers gemaakt met professionele kwaliteit componenten en mogelijkheid om open een schroef horloge terug zonder noodzaak voor extra gereedschap.
Gemaakt om open schroef open type waterdichte horloge rug het kenmerken een oversized koppel handvat geven deze opener de power om open zelfs de meest hardnekkige horloge rug.
Het is gemaakt van gegoten in staal met een stalen basis en zal de professionele horlogemaker jaar van gebruik.
Het omvat vier sets van niet krassen horloge houders en zes sets van sterven fittings dat zal open een verscheidenheid van horloge rug zo groot als 60mm.
Opening Uw Horloge
De horloge klem/base is afneembaar en gemaakt met vinyl houders en omvat duim schroef klem op uw horloge en holding het stevig en niveau voordat het op de opener.
De metalen matrijzen zijn geplaatst in de top gedeelte van de opener met kleine duim schroeven en een kant schroef aanpast aan fit breedte van de horloge-alle zeer zichtbaar en verstelbare voordat u beginnen om de opener.
De verende top gedeelte kan worden vergrendeld down op de horloge om uitglijden te voorkomen of ontsierende van het horloge terug en geeft voldoende ruimte om het horloge op en uit de opener.
betaling
Als u nog vragen of problemen in de betaling, neem dan contact met ons op!
Als je nodig hebt om te kopen meer goederen, maar de prijs is niet erg goedkoop, of niet kunt vinden in onze winkel, neem dan contact met ons op!
verzendkosten
1. punten zullen worden verscheept binnen 1-3 werkdagen.
2. levertijd:
-- via express: meestal 3-7 werkdagen.
-- via luchtpost: over het algemeen 10 tot 30 werkdagen.
3. als je nog niet te ontvangen uw pakket binnen 30 dagen na betaling, neem dan contact met ons op. Zullen we de zending volgen en ga terug naar u zo spoedig mogelijk.

Tags: Goedkoop Open 60mm Vergroot 5700 Staal Base Horloge Terug Opener voor Waterdichte Horloges Horloge Reparatie, Hoge Kwaliteit Open 60mm Vergroot 5700 Staal Base Horloge Terug Opener voor Waterdichte Horloges Horloge Reparatie, Chinese Reparatie Gereedschap & Kits Leveranciers

Aritkeltype Reparatiegereedschap & kits
Artikelbreedte 10cm
Materiaal steel
Artikeldiameter 15cm
Artikelgewicht 0.2kg
Artikellengte 20cm
Eigenschap watch case opener
Type Gereedschap
Merknaam CHAINDA
Modelnummer 501031
Artikelhoogte 10cm

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten