SUNROAD FR802 Sporthorloge PU Originele Band voor vervangen FR802 Horloge Band

k1130

€14.31

Nieuw product


SUNROAD FR802 Sporthorloge PU Originele Band voor vervangen FR802
Horloge Band
Materiaal: PU
Gewicht: 30g
Model: SUNROAD FR802A/B
Q & A voor SUNROAD Outdoor Horloges
1, waarom de temperatuur onjuist is?
Wanneer het horloge gedragen op de arm, die door het menselijk lichaam warmte, de temperatuur waarde op het scherm zal hoger dan kamertemperatuur. Dus als u wilt krijgen de kamertemperatuur, noteer de horloge op een tafel, en vermijd direct zonlicht op het, de werkelijke kamertemperatuur zal op het horloge na 20 minuten.
2, waarom de hoogte waarde heeft een afwijking?
Voor de eerste keer naar de horloge, stel de lokale hoogte als data base op het horloge.
Kunt u naar de internet te zoeken voor lokale hoogte.
(1) de hoogtemeter werkt als: Wanneer de hoogte toeneemt, luchtdruk afneemt dienovereenkomstig.
Zodat het horloge is verzamelen de luchtdruk waarde berekenen veranderingen in hoogte. (Hieronder is de cross referentie tafel voor luchtdruk en hoogte van Internationale Burgerluchtvaart Organisatie (ICAO ), het verklaart de referentie standaard tussen luchtdruk en hoogte.)
Van de grafiek hierboven, we weten hoe de hoogtemeter werkt. Normaal de luchtdruk verandert voortdurend, dus de verzameld hoogte zal hebben sommige afwijkingen door deze veranderingen, variantie toleranties zijn tussen +-50 meter. En in werkelijke bergbeklimmen deze afwijking is verwaarloosbaar. Bijvoorbeeld mountain klimmen hoogte voor 2000 meter, 50 meter afwijking is zeer weinig voor de hele proces, geen invloed op de werkelijke klimmen.
Momenteel de hoogtemeter voor alle klimmen horloge werkt in deze manier, dus de kleine afwijking in hoogte collection veroorzaakt door luchtdruk veranderende is onvermijdelijk.
3, wat is hoogte? En wat is relatieve hoogte?
Hoogte betekent de verticale hoogte van zeeniveau tot de locatie je verblijf.

Tags: Goedkoop SUNROAD FR802 Sporthorloge PU Originele Band voor vervangen FR802 Horloge Band, Hoge Kwaliteit SUNROAD FR802 Sporthorloge PU Originele Band voor vervangen FR802 Horloge Band, Chinese Horlogebanden Leveranciers

Aritkeltype Horlogebandjes
Conditie Nieuw zonder labels
Bandlengte 22cm
Bandmateriaal Plastic

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten