Elektrische Wc Drain cleaner Pijplijn baggeren Huishoudelijke professionele riool baggeren

k14849

€268.54

Nieuw product

elektrische Wc Drain cleaner Pijplijn baggeren Huishoudelijke professionele riool baggeren
foto Toont:
verzending:
wanneer je een order, we de items binnen 7 dagen uw betaling is voltooid.
We niet uarantee levertijd op alle internationale zendingen vanwege verschillen in de tijden in landen, die invloed kunnen hoe snel uw product wordt gecontroleerd. let kopers verantwoordelijk voor alle extra douaneheffing, makelaardij, vergoedingen, rechten, en belastingen bij invoer in uw land. deze extra kosten kunnen worden verzameld op tijd van levering. we niet terugbetalen verzendkosten voor geweigerde zendingen.
de verzendkosten bevat geen import belastingen, en kopers verantwoordelijk voor douanerechten.
Returns:
We doen ons best om onze klanten het beste dat we kunnen.
wij betalen u als u de items binnen 15 dagen uw ontvangst van de artikelen voor elke reden. echter, moet de koper ervoor dat de items zijn geretourneerd in originele voorwaarden. als de items zijn beschadigd of verloren wanneer ze geretourneerd, de koper verantwoordelijk voor dergelijke schade of verlies, en we zullen niet geven de koper een volledige terugbetaling. koper moet proberen om een claim met de logistieke bedrijf om de kosten van schade of verlies.
de koper verantwoordelijk voor de verzendkosten om de items.
Feedback:
uw tevredenheid en positieve feedback is ons erg belangrijk. laat positieve feedback en 5 sterren als u tevreden met onze artikelen en diensten.
als u problemen met onze artikelen of diensten, neem gerust contact ons voordat u negatieve feedback. We zullen ons best om eventuele problemen en bieden u de beste klantenservice

Tags: Goedkoop Elektrische Wc Drain cleaner Pijplijn baggeren Huishoudelijke professionele riool baggeren, Hoge Kwaliteit Elektrische Wc Drain cleaner Pijplijn baggeren Huishoudelijke professionele riool baggeren, Chinese Power Tool Accessoires Leveranciers

diy benodigdheden sanitair

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten