Nieuw
Gratis verzending van hoge kwaliteit sinteren diamant marmeren tegel gatenzaag OD 16*70*10mm werken diepte 40mm voor marmer gat boren

Gratis verzending van hoge kwaliteit sinteren diamant marmeren tegel gatenzaag OD 16*70*10mm werken diepte 40mm voor marmer gat boren

k1237

€4.02

Nieuw product


Product Specificaties:
16*70*10mm diamant gatzaag met 12mm buitendiameter 40mm werken 30mm lengte handvat totaal 70mm lengte
toepassing voor:
geschikt voor voor boren marmer/graniet/glas/tegel/concret e
gerelateerde producten:
producten tonen:
pakket:
verzending:
wanneer je een order, kies een verzendmethode en voor de bestelling inclusief de verzendkosten. we de items binnen 7 dagen uw betaling is voltooid.
We niet garanderen levertijd op alle internationale zendingen vanwege verschillen in de tijden in landen, die invloed kunnen hoe snel uw product wordt gecontroleerd. let kopers verantwoordelijk voor alle extra douaneheffing, makelaardij, vergoedingen, rechten, en belastingen bij invoer in uw land. deze extra kosten kunnen worden verzameld op tijd van levering. we niet terugbetalen verzendkosten voor geweigerde zendingen.
de verzendkosten bevat geen import belastingen, en kopers verantwoordelijk voor douanerechten.
Returns:
We doen ons best om onze klanten het beste dat we kunnen.
wij betalen u als u de items binnen 15 dagen uw ontvangst van de artikelen voor elke reden. echter, moet de koper ervoor dat de items zijn geretourneerd in originele voorwaarden. als de items zijn beschadigd of verloren wanneer ze geretourneerd, de koper verantwoordelijk voor dergelijke schade of verlies, en we zullen niet geven de koper een volledige terugbetaling. koper moet proberen om een claim met de logistieke bedrijf om de kosten van schade of verlies.
de koper verantwoordelijk voor de verzendkosten om de items.
garantie & Onderhoud:
wij bieden de 1-month gratis vervanging. kopers kan voor een vervanging binnen 15 dagen uw ontvangst van de product . de koper dient het product in de originele voorwaarden ons en moeten de verzendkosten voor retourzending.
We bieden ook 12 - maand gratis onderhoud. de koper dient het product in de originele voorwaarden ons en moeten de verzendkosten voor retourzending. als een onderdeel nodig worden vervangen, de koper moet ook betalen voor de kosten van de onderdelen te vervangen.

Tags: Goedkoop Gratis verzending van hoge kwaliteit sinteren diamant marmeren tegel gatenzaag OD 16*70*10mm werken diepte 40mm voor marmer gat boren, Hoge Kwaliteit Gratis verzending van hoge kwaliteit sinteren diamant marmeren tegel gatenzaag OD 16*70*10mm werken diepte 40mm voor marmer gat boren, Chinese Boren Leveranciers

is_aangepast Ja
Merknaam FUDO
Materiaal Diamant
Lengte 70MM
Gebruik Masonry Drilling
diy benodigdheden betegelen
Modelnummer VD-HS167010
Type Core Drill Bit
Item diamond hole saw
Specifications 16*70*10mm
Application marble/granite/tile/glass hole drilling
QTY 1PC

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten