Nieuwe Bind Tak Machine Tuingereedschap Tapetool Tapener Stem Strapping Binding Machine voor Groente Druif Tomaat Komkommer

k5827

€12.07

-5.17

€17.24

-29 %

Nieuw product


Feature:
Bindmachine is slechts 0.53 kg, erg handig om te nemen.
Kostendekking zeer snel. Een binding machine kan besparen 3 arbeid
Arbeidsbesparing, het kan binden 3-4 keer meer plant dan door hand in een unit tijd.
Tijd besparen: het kost minder tijd, dus wanneer boeren drukke met de planten, kunnen we meer tijd te doen de andere dingen zoals strooi. En we kunnen ook de plant gebied vanwege hoge efficiëntie.
Stappen van Werking:
1. houd handgreep en druk met kracht, als je hoort een stem van "da". De tape is verslaafd door haak, losse handgreep te nemen uit de tape, let taht u niet kan gebruiken een overmatige kracht.
2. de tak van crop moeten binden overlap van draad en andere materialen, en tie zowel ze met de tape, en snel druk de handgreep door kracht.
3. na cut de plakband off moet u draai de handgreep snel en maken redundante kleine tape te voorjaar uit.
4. aandacht: Tape gebonden moeten parallel met nagel groove.
Onderhoud Methode:
1. als de koppelverkoop machine van het blad is niet in staat om de riem, gebruik een lange platte neus tang te trekken uit de gebruikt blade, en een nieuwe te veranderen.
2. wanneer de hand koppelverkoop machine van stiksels naald is geblokkeerd, u kan gebruik nipper of kleine schroevendraaier om het uit. (Als 1 sectie breken in 2 sectie, kunnen we ook een door een sectie voorkomen worden geblokkeerd.)
3. voeg smeerolie om elke joint na koppelverkoop machine zijn lange tijd gebruik.
1 x Tapetool

Tags: Goedkoop Nieuwe Bind Tak Machine Tuingereedschap Tapetool Tapener Stem Strapping Binding Machine voor Groente Druif Tomaat Komkommer, Hoge Kwaliteit Nieuwe Bind Tak Machine Tuingereedschap Tapetool Tapener Stem Strapping Binding Machine voor Groente Druif Tomaat Komkommer, Chinese Snoeien Gereedschap Leveranciers

Modelnummer Tapetool
Materiaal Plastic
Afwerking Not Coated
Eigenschap Anti-Slip Grip
Snoeiers Bypass
Snoeigereedschap Pruners
Merknaam VKTECH

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten