15 cm * 15 cm Auto Styling Kompas Reizen Wanderlust Richting NSWE Auto Stickers

k14793

€0.64

-0.13

€0.77

-16 %

Nieuw product


Specificaties
Type: Auto Stickers
Maat: 15*15 cm
Kleur: Zwart/Wit
Materiaal: PET
Hoeveelheid: 1 st
Installatie
1. reinig het oppervlak waar de sticker zal worden geïnstalleerd. 2. langzaam verwijderd het papier maken ervoor dat uw decal blijft vast aan de duidelijke transfer tape. Als deel van uw sticker liften up met de steun, druk het papier terug down tegen het totdat het blijft vast aan de transfer tape.
3. zodra uw decal is geschild weg van de backing, line up & positie uw decal tegen het oppervlak waarop het zal worden toegepast.
4. gebruik een creditcard, squegee, of iets vergelijkbaar met smoothdown uw sticker, zorg ervoor dat het is volledig vast aan het oppervlak.
5. zorgvuldig & Langzaam, verwijder de transfer tape van uw sticker, zorg ervoor dat uw sticker is vast aan het oppervlak. Als je deel van de sticker niet release van de transfer tape, druk het terug naar het oppervlak en herhaal het proces.
Pakket Omvat: 1 st x Auto Sticker

Tags: Goedkoop 15 cm * 15 cm Auto Styling Kompas Reizen Wanderlust Richting NSWE Auto Stickers, Hoge Kwaliteit 15 cm * 15 cm Auto Styling Kompas Reizen Wanderlust Richting NSWE Auto Stickers, Chinese Auto Stickers Leveranciers

Merknaam Dewtreetali
Type Glue Sticker
Design Cartoon
Sticker Placement The Whole Body
Verpakking niet verpakt
type van de sticker carrosserie
Category Stickers
Aritkeltype Stickers
Model Overigen
Modelnaam Q1915-01
Artikellengte 15cm
Artikelbreedte 15cm
Color Black/White
Quantity 1pc

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten