Nieuw
Relais NT90RHCS110CB T90 110 V 110VAC 5PIN 30A

Relais NT90RHCS110CB T90 110 V 110VAC 5PIN 30A

k3527

€3.00

-0.26

€3.26

-7 %

Nieuw product

Over ONS We Beloven om: 1: fabricage alleen de beste consumptiegoederen en de hoogste kwaliteit mogelijk. 2: goederen leveren aan onze klanten over de hele wereld met snelheid en precisie Klantenservice Beleid Wij zijn meer dan gelukkig om antwoord vragen dat u, neem dan contact met 1: bestellingen verwerkt tijdig na het betaalinstrument. 2: We alleen bevestigd om adressen. Uw bestelling adres MOET uw verzendadres. 3: als u niet uw zending binnen 30 dagen van betaling, neem dan contact ons. We zullen de zending en weer terug naar u zo spoedig mogelijk met een antwoord. Ons doel is de klanttevredenheid! 4: door de voorraad status en de tijd verschillen, we zullen kiezen om uw item verzenden van onze eerste beschikbare magazijn voor snelle levering. Onze voordelen 1: We zijn allemaal eigen voorraad, met voldoende aanbod 2: de kwaliteit van het product bereikt een serie van certificering 3: wij ondersteunen een verscheidenheid van vervoer, Hong Kong en de Chinese postpakketten, EMS. DHL federal. UPS en TNT, kan volledig aan de verschillende behoeften van de koper. IK stevig geloven Zullen wij uw beste partner Feedback Uw tevredenheid en positieve feedback is zeer belangrijk voor ons, laat positieve en 5 sterren als u tevreden met onze producten en diensten. Als u een probleem met onze producten of diensten, neem dan gerust contact met ons voordat u vertrekt de feedback nagetive. We zullen ons best om elk probleem en u voorzien van de beste klantenservice.
Feedback Uw tevredenheid en positieve feedback is zeer belangrijk voor ons, laat positieve en 5 sterren als u tevreden met onze producten en diensten. Als u een probleem met onze producten of diensten, neem dan gerust contact met ons voordat u vertrekt de feedback nagetive. We zullen ons best om elk probleem en u voorzien van de beste klantenservice.

Tags: Goedkoop Relais NT90RHCS110CB T90 110 V 110VAC 5PIN 30A, Hoge Kwaliteit Relais NT90RHCS110CB T90 110 V 110VAC 5PIN 30A, Chinese Relais Leveranciers

Merknaam Si Tai&SH
Beschermfunctie Afgedicht
Modelnummer Relay
Gebruik Universeel gebruik
is_aangepast Ja
Voedingsbron DC
Theorie standard
Contactlading standard
Voltage standard
Place of origin Other overseas regions
Power mode Direct current
Relay type Electromagnetic relay

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten