Nieuw
Nieuwe LilyPad Buzzer module voor

Nieuwe LilyPad Buzzer module voor

k14056

€0.77

Nieuw product

Warm prompt: Beste koper, Onze goedkoopste transport diensten Economische categorie logistiek (SunYou Economische Luchtpost, china Post Gewone Small Packet Plus) kan worden getraceerd alleen befor het aankomen uw land, kies Standaard categorie logistiek als je een volledige tracking info.
Dit is een kleine zoemer voor de LilyPad systeem. Gebruik 2 I/O pinnen op de LilyPad moederbord en creëren verschillende geluiden gebaseerd op de verschillende frequentie van I/O omschakeling. Luid genoeg te horen in een pocket maar niet obtrusively luid.
Let op: dit is een inductieve zoemer betekenis dat is zal fungeren als een korte tot grond als je niet actief rijden het. We raden je zowel I/O pins naar laag (0 v) wanneer de zoemer is niet gebruikt. Ook is het naar onze aandacht dat wassen deze buzzers zal beschadigen. Totdat we hebben bedacht een oplossing voor dit, vermijd wassen een deel van uw project dat bevat een van deze buzzers.
LilyPad is een draagbare e-textiel technologie ontwikkeld door Leah Buechley en cooperatively ontworpen door Leah en SparkFun. Elke LilyPad was creatief ontworpen om grote aansluiten pads om hen te worden genaaid in kleding. Verschillende input, output, power, en sensor boards zijn beschikbaar. Ze zelfs wasbaar!
Opmerking: EEN gedeelte van deze verkoop is gegeven terug naar Dr Leah Buechley voor verdere ontwikkeling en onderwijs van e- textiel.
Afmetingen: 20mm buitendiameter Dunne 0.8mm PCB
Documenten: (Zoemer)
Pakket Inbegrepen: 1 x Nieuwe LilyPad Buzzer module voor

Tags: Goedkoop Nieuwe LilyPad Buzzer module voor, Hoge Kwaliteit Nieuwe LilyPad Buzzer module voor, Chinese Geïntegreerde Schakelingen Leveranciers

Type Voltage Regulator
Conditie Nieuw
Toepassing Computer
Toevoerspanning 1
Afvoervermogen 1
is_aangepast Ja
Merknaam MINGYUANDINGYE

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Gerelateerde producten