‘Sommige gerechten vergeet je nooit meer’

In het Algemeen Dablad en in het Nieuwsblad van het Noorden stond zaterdag een echt interview met uw eigen Jaartal. Dat was leuk, heel leuk. We kregen vele tientallen, misschien honderden reacties via Facebook, Twitter, Whatsapp, Linkedin en zo, òòk leuk.

Naar aanleiding van dit artikel kregen Keukenprince en Jaartal een uitnodging om naar Maastricht te komen om de uitreiking van de Michelin sterren voor 2014 bij te wonen, geweldig natuurlijk! Maar als je niet in de horeca werkt is de maandag een lastige dag om even een dag naar Maastricht heen en weer te rijden. Trouwens vanuit Groningen is het toch snel zeven uur rijden heen en weer naar Maastricht.
Die uitnodiging hebben we noodgedwongen maar afgeslagen, wel met spijt hoor. Maar ‘zaken gaan voor het meiske’, dus morgen gewoon werken en in Groningen zijn voor nog een paar spannende dingen in de nabije privé-omgeving.

Hopelijk krijgt Inter Scaldes, Kruiningen, eindelijk dit jaar de derde Michelin Ster. Dit roepen we al een jaar of zes, zeven geloof ik. Dus mag het nu eindelijk wel eens gaan gebeuren. Een tweede ster voor François Geurts (Ivy, Rotterdam) zou voor ons ook passend zijn. We zullen zien!

Advertenties